De KuS sluit haar deuren per 1 december

De KuS (Design en Kunst uit Suriname) gaat haar deuren per 1 december 2018 sluiten. Vanaf afgelopen zaterdag wordt er elk weekeinde een yard sale gehouden. De KuS heeft de afgelopen 7 jaar fantastische tijden gekend. De meest uiteenlopende events georganiseerd met heel divers aanbod en publiek.

De KuS staat bekend om haar trendsettende events. Zo werden in het verleden De KuS goes Vintage, De KuS goes Caribbean en De KuS Art & Flea market een begrip in Paramaribo en thema events waar veel mensen plezier aan beleefden.

“We hebben genoten van de diversiteit aan kunstenaars, designers, beginnende ondernemers met hun creativiteit, innovativiteit en durf! En nog steeds, maar we zijn toe aan een nieuwe uitdaging. De KuS blijft bestaan, maar wordt even ‘on hold’ gezet. Wie weet na een tijd van bezinning weer een nieuwe start op een nieuwe plek”, haalt de directie aan.

Om op een juiste manier af te sluiten wordt een groot opheffingsuitverkoop met de meest uiteenlopende producten, zoals: kunst, meubels, huisraad en gereedschappen gehouden.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up