Dc’s Cirini en Ramai bezoeken Inheemsen Vijfde Rijweg

De districtscommissarissen (dc’s) van Coeroeni, Theresia Cirino, en Sarwan Ramai van Saramacca hebben een bezoek gebracht aan Trio Inheemsen aan de Vijfde Rijweg.

De bewoners hadden eerder tijdens een bezoek van Cirino enkele problemen voorgelegd aan de dc. Aangezien hun woongebied deel uitmaakt van het district Saramacca, werd de hulp ingeroepen van collega Ramai.

Cirino heeft onder andere voedselpakketten ter beschikking gesteld. Ramai heeft de ontwatering van het gebied laten aanpakken, omdat de percelen door de regen onder water loopt.

Directeur Marlon Oosterling van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij(SWM) heeft ook zijn bijdrage geleverd door onmiddellijk de watertoevoer aan te sluiten, waardoor de bewoners nu over veilig drinkwater beschikken.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up