Dc Kurban wil geen houttransport via centrum Nieuw-Nickerie

Districtscommissaris Nisha Kurban is er geen voorstander van dat het transport van houtblokken dwars door het centrum van Nieuw-Nickerie gebeurt.

Kurban vindt de manier hoe deze blokken worden vervoerd zeer gevaarlijk. Met de ondernemer Goedar zijn er daarom afspraken gemaakt voor het reguleren daarvan.

Het transport in de ochtenduren dwars door het centrum wordt stopgezet. Ook zal alleen onder politiebegeleiding zulks moeten plaatsvonden na de piekuren in het centrum.

Intussen heeft de ondernemer zelf een alternatieve route bedacht. Aan de burgermoeder heeft hij ook aangegeven dat het transport van deze enorme houtblokken binnenkort alleen via de waterwegen zal plaatsvinden.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up