Dc Hankers spreekt bewoners Ornamibo moed in

De brand op de vuilstortplaats Ornamibo baart de districtscommissaris (dc) van Wanica Noord-West, Audrey Hankers, ook zorgen. Als burgermoeder liep ze donderdagmiddag langs bij buurtbewoners. Zij verzekerde de bewoners dat het probleem serieus wordt aangepakt. Alle nodige actoren zijn hierbij in stelling gebracht.

De actoren die betrokken zijn bij het oplossen van dit probleem zijn het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie, het Nimos, het Korps Brandweer Suriname, het Korps Politie Suriname, het Commissariaat en Bestuursdienst.

De bluswerkzaamheden van het Korps Brandweer Suriname te Ornamibo zijn in afrondende fase. “Buurtbewoners moeten weten dat autoriteiten niet stilzitten en dit probleem gezamenlijk aanpakken”.

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up