Crimineel ingesloten voor diefstal, mishandeling en bedreiging

De 26-jarige verdachte, Mengisvio L., werd op zondag 17 maart door de politie van het ressort Flora aangehouden en opgesloten voor diefstal, mishandeling en bedreiging met een misdrijf.

Deze verdachte heeft zich meermalen schuldig gemaakt aan diefstal van bier uit een winkel aan de Mottonshooplaan. Hij maakte het tot een gewoonte om bier uit de koelkast van de winkel te stelen.

Onder het uitten van bedreigingen naar de winkelier toe nam hij op 21 februari een blik bier weg. Terwijl hij zonder te betalen de zaak uitliep, werd hij door de winkelier aangesproken. Dit viel niet in goede aarde bij Mengisvio die in een woordenwisseling raakte met de winkelier.

Op een bepaald moment bracht hij de winkelier ettelijke vuistslagen toe. Deze
geweldenaar ging vervolgens weg om niet lang daarna terug te keren gewapend met een scherp voorwerp waarmee hij de winkelier bedreigde.

De winkelier deed toen aangifte bij de politie. Deze gewelddadige crimineel wist zich ongeveer drie weken schuil te houden voor de politie totdat hij op zondag 17 maart in de kraag gevat werd.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:

1 juli-zwemmarathon in aantocht

De Surinaamse Zwembond (SZB) houdt de 44ste editie van de 18 km lange Open Waterwedstrijd in de Surinamerivier. Delen:

Delen:

Nickeriaanse polders krijgen hulpapotheken

Om de burgers van de westelijke- en oostelijke polders in Nickerie, die medicijnen moeten afnemen, tegemoet te komen is de regering Bouterse-Adhin voornemens apotheken op…

Delen:
Scroll Up