COVAB bezorgt educatieve dag aan MULO Botromankie

Het EFS College COVAB heeft aan 26 leerlingen van muloschool Botromankie een educatieve dag bezorgd.

Het doel van deze dag was erop gericht, de leerlingen van het derde leerjaar, te informeren en bewust te maken over de studiemogelijkheden die het opleidingsinstituut COVAB te bieden heeft. Maar ook om hen inzicht te verschaffen in de carrièremogelijkheden van de verpleging.

Tijdens de rondleiding die onderdeel was van deze activiteit, zijn onder andere de Sportzaal, de afdeling Desktop-Publishing en de Bibliotheek belicht, zodat de studenten een beeld konden krijgen van de faciliteiten van COVAB.

Hierna vervolgden de studenten hun weg naar het Auditorium waar er een presentatie verzorgd is geworden door Sherina A Loy, Hoofd PR & Marketing over het ontstaan van COVAB en de opleidingen die er verzorgd worden. Er is ook aandacht geschonken aan de activiteiten van de studenten.

De dag is verder afgewerkt met een demonstratie gedaan door docent Haniff Alim over de anatomie materialen die gebruikt worden tijdens de anatomielessen.

Hierop aansluitend liet Mirelda Welkens enkele verpleegkundige handelingen zien. De studenten en de begeleiders, Aladin en Houthakker, blikken terug op een warm ontvangst en een leerrijke dag.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up