Courtyard Children’s Foundation presenteert B-FIT Funbathon

Courtyard Marriott Paramaribo, in de hoedanigheid van haar stichting The Courtyard Children’s Foundation, zal op zaterdag 8 juni voor de tweede keer een sportevenement houden.

Het sportevenement heeft een jaarlijks terugkerend karakter en zal dit maal in samenwerking met Bernadette Agbulos van sportschool B-FIT georganiseerd worden.

Deelnemers zullen meedoen met een fitness-programma onder leiding van Bernadette Agbulos. Voor SRD 50 kunnen deelnemers zich registreren en ontvangen zij een T-shirt. Alle opbrengsten gaan naar het goede doel, namelijk de projecten van The Courtyard Children’s Foundation.

The Courtyard Children’s Foundation zet zich in om bewustwording te creëren voor de situatie van Surinaamse kinderen in nood en fondsen beschikbaar te stellen om hulp te kunnen bieden aan deze kinderen.

De Foundation werkt rechtstreeks met verschillende tehuizen in Suriname die zich ontfermen over mishandelde, minderbedeelden, kans-arme en zieke kinderen zoals Stichting Matoekoe, Stichting Odoniti en Stichting The Risen Glory.

De board van The Courtyard Children’s Foundation heeft als missie de kinderen in nood te identificeren en hulp aan te bieden. De hulp kan van alles inhouden: medische hulp, zorg, begeleiding en spullen.

Delen:

Meer nieuws

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up