Country zanger Darius Rucker brengt meer dan US$ 2 miljoen op voor kinderziekenhuis

Country zanger Darius Rucker heeft meer dan US$ 2 miljoen gedoneerd aan de St. Jude’s Children’s Hospital.

Het geld is bijeengebracht tijdens het 10e jaarlijkse Darius & Friends benefit concert afgelopen week, gevolgd door een golftournament en een privé veiling.

De 53-jarige zanger had dit jaar al een bedrag van US$ 425.000 geschonken aan het ziekenhuis dat gratis behandeling geeft aan kinderen. Dit is zijn hoogste donatie ooit aan de instelling.

De zanger heeft het ziekenhuis vaker bezocht en heeft in 2014, geïnspireerd door één van de jonge brave patiënten, het lied ‘Possibilities’ uitgebracht.

Delen:

Meer nieuws

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:

Informatieve dag BOG op scholen

Vrijdag hield het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) met Wereld Voedselveiligheidsdag in samenwerking met de Pan American Health Organization (PAHO) een informatieve dag voor de…

Delen:

March for the Ocean omgeving Waterkant

Ter gelegenheid van Wereld Oceaan Dag organiseert Green Heritage Fund Suriname vandaag aan de Waterkant het bewustwordingsevenement March for the Ocean. Delen:

Delen:

Dienstverlening KPS aangescherpt

De minister van Justitie en Politie (Juspol), Stuart Getrouw, zegt vol zelfvertrouwen dat de middelen voor het aanscherpen van de dienst nu vrijkomen en verwijst…

Delen:

5-jarig meisje overleeft aanval krokodil

Een 5-jarige meisje uit Florida, VS, dat vorige week werd aangevallen door een krokodil, heeft de aanval overleefd door kordaat optreden van haar grootvader. Delen:

Delen:
Scroll Up