Consul Suriname in Frans-Guyana doneert vuilnistonnen aan Albina

John Samuel, Consul van Suriname in Frans-Guyana heeft 52 vuilnistonnen aan Albina gedoneerd. De tonnen zijn symbolisch overgedragen aan de bestuursdienst van Marowijne ten behoeve van het grensstadje.

Samuel is op eigen initiatief gestart met de inzameling van de tonnen in Frans-Guyana in mei 2017. Hij kreeg later ondersteuning van zijn Franse relaties. Hij gelooft dat de donatie bij zal dragen aan een schoner Albina. Samuel wil in de nabije toekomst meer betekenen voor Albina en de andere ressorten van het district.

Districtssecretaris Alanterie die namens de districtscommissaris van Marowijne de tonnen in ontvangst nam, sprak zijn waardering uit voor de donatie. Hij verzekerde Samuel dat de tonnen nuttig zullen worden gebruikt. De tonnen zullen op strategische plekken in het stadscentrum worden geplaatst.(GFC)

Meer nieuws

Man steelt biggetjes uit stal

De politie van Lelydorp heeft de 45-jarige Poniran M. aangehouden voor diefstal van een aantal biggetjes uit een stal aan de Tawajariweg. Na aangifte van…

Vrouw gewond na explosie gascilinder

Een vrouw raakte maandag ernstig gewond nadat een gascilinder explodeerde in haar woning aan de Van Sommelsdijckstraat. De vrouw liep op verschillende delen van haar…

Scroll Up