Comvalius zwaait nu de scepter bij het BOG

Stephan Comvalius is officieel geïnstalleerd als de nieuwe waarnemend directeur bij het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG). Maureen Wijgaarde- van Dijk, directeur van het ministerie van Volksgezondheid verwelkomde de nieuwbakken directeur dinsdag op zijn nieuwe werkplek.

Tot nog toe was Astracia Warner belast met de waarneming als onderdirecteur van het BOG, nadat Lesley Resida per september 2017 met pensioen ging.

Besloten is dat Comvalius zo gauw mogelijk openstaande functies die cruciaal zijn voor het goed functioneren van het BOG zal doen invullen. Het eerste project waarmee dit jaar nog van start zal worden gegaan, is volgens Comvalius, het Nationaal Preventie Programma.

Na het bespreken van dringende interne aangelegenheden en het maken van goede werkafspraken werd Comvalius veel succes toegewenst bij het uitoefenen van zijn nieuwe functie.

Meer nieuws

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

QuikScan douane aanleiding CLAD-onderzoek

Op basis van recente ontwikkelingen bij de douanedienst heeft de minister van Financiën, Gillmore Hoefdraad, in december 2018 een QuickScan laten uitvoeren door een speciaal…

WTO-delegatie bezoekt Suriname

Vanwege de World Trade Organisation (WTO) Trade Policy Review (TPR) heeft een team van deskundigen van het WTO-secretariaat een werkbezoek gebracht aan Suriname.

Arbeid stimuleert klein-ondernemerschap

Volgens de taakstelling van het ministerie van Arbeid is het stimuleren van klein-ondernemerschap een van de manieren om in te spelen op de vraag naar…

Agressieve echtgenoot opgesloten

De 33-jarige Faizel R. is op donderdag 7 februari door de politie van Livorno ingesloten voor bedreiging van zijn echtgenote.

‘Racisme is een Amerikaans probleem’

Redactie GFC Nieuws — “Ja, president Donald Trump is een racist, daar bestaat geen twijfel over. Maar zoals we hebben gezien, gedragen ook Democraten zich…

Scroll Up