Communicatietalenten ook in 2019 erkend

Het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) zal in oktober voor de derde keer communicatie awards uitreiken.

De afgelopen jaren zijn er awards uitgereikt aan communicatietalenten en organisaties die veelvuldig een noemenswaardige bijdrage hebben geleverd aan de communicatie branche in Suriname.

CCPR is bezig met een grote evaluatie voor het uitreiken van de communicatie awards van dit jaar. ‘Wij zijn benieuwd naar uw mening en zijn continu bezig met diverse commissies de processen te evalueren. Het erkennen van communicatietalenten vinden wij nog steeds erg belangrijk en zullen zoals gebruikelijk, samen met u de nominatielijst samenstellen voor het uitreiken van de awards, zegt Angela van der Kooye, voorzitter van CCPR.

In november 2017 en mei 2018 zijn er communicatie awards voor de beste commercial; de grote reclame prijs, de beste slogan en het best geschreven stuk uitgereikt. Daarnaast is de communicatie man of vrouw benoemd. In 2018 is ook een award voor de beste column uitgereikt.

De afgelopen twee jaren heeft de praktijk uitgewezen dat, communicatietalenten en/of organisaties graag genomineerd worden en zelf erg bescheiden of druk bezig zijn, om een inzending te doen per categorie.

Alle communicatietalenten binnen de communicatie branche kunnen namelijk in aanmerking komen voor de awards en de erkenning.

In 2018 hebben circa 10.000 personen via onze website gereageerd op de genomineerden en tijdens het communicatiecongres zijn de awards uitgereikt. Het gehele proces, inclusief de criteria per categorie, was te volgen via de CCPR website, tot het moment van de uitreiking. ‘Ik vind dit erg positief en hartverwarmend’, zei Henk van Vliet, communicatie professional 2018, over de uitreiking van een communicatie award.

Aspecten als authenticiteit, creativiteit, correct taalgebruik, slimme communicatie, ethiek en simpelheid, toegespitst op een bepaalde doelgroep door ‘u egi sani’, bepalen de ondertoon voor het toekennen van de verschillende communicatie awards.

De resultaten van de evaluatie, waaraan iedereen kan meedoen, middels het beantwoorden van 6 vragen, worden meegenomen in de procedures. Op 15 maart kan iedereen massaal weer communicatietalenten nomineren voor een award.

De criteria voor communicatietalenten zal vanaf die datum, via de website beschikbaar zijn.

De inzendperiode eindigt op 15 mei en kort daarna wordt de nominatielijst bekend gemaakt. Vervolgens worden de winnaars in oktober bekend gemaakt en de communicatie awards uitgereikt.

Delen:

Meer nieuws

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:
Scroll Up