Commissie “Kwestie Suralco” krijgt rondleiding door Paranam Plant

De commissie die zich bezighoudt met de kwestie Suralco in De Nationale Assemblée (DNA), heeft de afgelopen week een oriëntatiebezoek gebracht aan Suralco te Paranam. Tijdens dit bezoek heeft de commissie een rondleiding gekregen door de Paranam Plant.

Het bezoek is eerder door de commissie in een vergadering besproken, waarna deskundigen zijn benaderd om voorbereiding hiertoe te treffen. Op locatie heeft de delegatie een uitgebreid onderhoud gehad met de leiding van de Suralco.

De commissie kwestie Suralco bestaat uit de leden: Wendell Asadang (voorzitter), Asiskumar Gajadien, Glenn Sapoen, Gregory Rusland, Patrick Kensenhuis, Ingrid Karta- Bink, Jennifer Vreedzaam, Marinus Bee en Amzad Abdoel.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up