Commissariaat Para rolmodel met vervroegd pensioen

Vrijdag was de laatste werkdag van Bill van der Clous van het Commissariaat van Para, die ingaande zaterdag 16 februari met verlof gaat aansluitend op zijn vervroegde pensionering.

Van der Clous is in April 1984 in dienst getreden van de overheid en heeft 35 jaren trouwe dienst verricht.

Eerst was van der Clous in militaire dienst van 2 januari 1980 tot 30 juni 1981, als Tirailleur, opgeleid tot Brenschutter.

Op 1 april 1984 werd hij in dienst genomen bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, directoraat districtsbestuur, thans ministerie van Regionale Ontwikkeling. Vanaf 1990 werd hij te werk gesteld als chauffeur op het commissariaat van Para.

Het personeel van commissariaat Para ervaart deze medewerker als en voorbeeldambtenaar, die keurig op tijd verschijnt aan het werk, altijd functioneel, hulpvaardig is en goed gedisciplineerd gedrag vertoont.

Per 1 mei 2019 wordt hem eervol ontslag verleend uit Staatsdienst, wegens het bereiken van 35 dienstjaren. Op 11 oktober viert van der Clous zijn 58ste jaardag.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up