Christelijke waarden en normen helpen grondslag ABOP vormgeven

De beelden van licht en donker, het scheppingsverhaal en de verrijzenis geven Gods overwinning van de chaos, van Zijn licht op de duisternis weer.

Christelijke waarden en normen helpen de grondslag van de Algemene Bevrijdings-en Ontwikkelingspartij partij (ABOP) vormgeven.

De ABOP is een Bevrijdings-en Ontwikkelingspartij, omdat elke Surinamer de kans moet hebben om door persoonlijke ontplooiing, uit financiële en mentale armoede te raken.

Het is een streven van de ABOP om een oprechte samenleving te bouwen, waar elk mens, ongeacht de kaarten die hij of zij bij de geboorte toegedeeld heeft gekregen, in staat is vooruit te komen, te groeien en welvarend te worden.

In deze is het de taak van de overheid om de juiste voorwaarden te scheppen zodat iedereen in staat is de Surinaamse droom te verwezenlijken. De overheid moet kansen in de samenleving creëren, waardoor de middenklasse in Suriname kan groeien.

Toegang tot goede medische voorzieningen, moet als menselijk recht voor eenieder in Suriname optimaal gegarandeerd zijn. De beschikbaarheid van goed betaalde banen in de particuliere sector en van kwalitatieve educatie mogelijkheden ziet de ABOP als noodzakelijke vereisten om Suriname rijk en welvarend te maken.

Wij hopen dat elk Surinamer tijdens Pasen de offers van Christus en vooral de apostelen herdenkt. Laten we elkaar, ook in de verscheidenheid, respecteren en waarderen.

De ABOP wenst u gezegende Paasdagen toe.

Delen:

Meer nieuws

Verdachte aangehouden bij road-block

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade, bijgestaan door andere collegae, hebben tijdens een al gehele veiligheidscontrole in het district Brokopondo een voertuigbestuurder tot stoppen gesommeerd….

Delen:

Overeenkomst opzetten waardeketen producenten

Het directoraat Agrarische Ontwikkeling Binnenland (DAOB) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft een overeenkomst bereikt met het Suriname Agricultural Market Acces Project (SAMAP)…

Delen:

“Know your numbers”

Hoge bloeddruk is de belangrijkste risicofactor voor de ontwikkeling van hart- en vaatziekten. Delen:

Delen:

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:
Scroll Up