Charlie de hond bleef ruiken aan rechterborst Emma, ze bleek kanker te hebben

GFC NIEUWS- Meteen toen ze Charlie in huis namen, ontstond er een bijzondere band tussen de puppy, Emma en haar kinderen.

Charlie was heel levendig en kauwde echt aan alles, maar we konden niet lang boos op hem blijven, vertelt Emma.

Maar toen Charlie slechts enkele maanden oud was, begon hij raar te doen. Op een dag begon hij te ruiken aan de rechterborst van Emma.

“Ik vond het eerst schattig en dacht dat ik waarschijnlijk had gemorst op mijn kleren. Maar de volgende dag toen hij het weer deed, vond ik het raar, omdat ik schone kleren aanhad en zeker wist dat er niets had laten vallen op mijn kleren.”

Het gesnuffel begon steeds vaker op te treden en uiteindelijk leek het erop dat de hond probeerde om haar iets duidelijk te maken. Emma besloot om haar borsten te controleren en voelde een knobbel.

Ze besloot om meteen naar haar huisarts te gaan. Na een scan bleek dat ze borstkanker had.

‘Ik was geschokt en bang dat ik mij borsten zou verliezen,’ zegt Emma.

Omdat de kanker in een vroeg stadium werd ontdekt, waren de artsen in staat om die helemaal te verwijderen.

Nadat ze haar chemotherapie en radiotherapie had beëindigd in 2014 snoof Charlie niet meer aan haar borsten.

Deze maand heeft Emma een laatste afspraak met haar oncoloog.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up