Ceremoniemeester vraagt eerste vrouwelijke winnaar van grote voetbalprijs – of zij kan twerken!

Ada Hegerberg werd de eerste vrouwelijke winnaar van de Ballon d’Or. Maar toen zij de prestigieuze voetbalprijs in ontvangst nam, was de eerste vraag die zij kreeg: of zij kon twerken.

De Gouden Bal wordt al jaren uitgereikt, maar dit jaar kwam voor het eerst een vrouwelijke voetballer ervoor in aanmerking.

De spits van Noorwegen en Olympique Lyonnais schreef geschiedenis als ’s werelds beste speler bij de dames dankzij haar 31 doelpunten in 29 wedstrijden voor Lyon in alle competities dit seizoen.

Ceremoniemeester Martin Picandet, die optreedt onder de artiestennaam Martin Solveig, toonde zich een ware male chauvinist door het niet te hebben over haar sportieve prestaties, maar haar te ondervragen over haar kennis van het twerken, de dans waarbij de billen op een suggestieve manier worden bewogen.

Hegerberg reageerde stijlvol door kort “Nee” te antwoorden en vervolgens onmiddellijk het podium te verlaten.

Picandet bood later excuses aan voor wat hij zelf noemde zijn “misplaatste grap”.

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up