Celstraffen voor illegaal streamen Premier League-wedstrijden

Redactie GFC Nieuws — Drie Britten kregen celstraffen van 3 tot 7 jaar, omdat zij illegaal voetbalwedstrijden hadden gestreamd. De drie verkochten de beelden aan meer dan 1000 pubs, clubs en huishoudens in Engeland.

Steven King, Paul Rolston en Daniel Malone uit Coventry hielden bijna 7 miljoen dollars over aan de verkoop van beelden van de Premier League.

Televisierechten leveren de League maar liefst 6,6 miljard dollar op. Pubs en clubs betalen jaarlijks ongeveer 26.000 dollar voor een licentie om de wedstrijden live te tonen.

Daniel Malone hield aan de piraterij drie jaren en drie maanden cel over. Rolston kwam weg met zes jaren en vier maanden, en King moet zeven jaren en vier maanden zitten.

Foto: Premier League

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up