Categorie tafeltennis wint op 3de Consude dag

Op de 3de dag van de Consude Games in Arequipa, Peru, heeft de categorie tafeltennis voor Suriname winnende punten binnen gebracht. Op dit gebied was Uruguay de tegenstander. Suriname won de wedstrijd met 3 tegen 2.

De Surinaamse zwemmers waren ook in actie en hebben enkele onderdelen afgewerkt, namelijk 5-meter rugslag, 5-meter schoolslag en 100-meter vlinderslag. Suriname heeft ondanks de prestaties geen finale plekken weten te behalen.

De wedstrijden van de volleybaljongens en – meisjes waren ook in het nadeel van Suriname. Bij de meisjes won Chili met 3 tegen 0 en bij de jongens heeft Bolivia gewonnen met 3 tegen 0.

Verder hebben de zaalvoetballers op de 3de dag kranig tegenstand geboden aan Peru, maar de wedstrijd toch verloren met 2 – 0.

De basketbaljongens en – meisjes die elk de 3de wedstrijd hebben afgewerkt, hebben beide verloren tegen Peru. Bij de jongens won Peru met 52 – 41 en bij de meisjes met 63 – 18.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up