Cannabis recall: handel haalt vervuilde marihuana terug

De handel in cannabis in de Verenigde Staten wordt volwassen: vrijdag werden alle cannabisproducten teruggehaald die waren verkocht via apotheken in Detroit en Kalamazoo. Het was de tweede recall binnen een week.

De producten waren mogelijk besmet met schimmel en bacteriën en waren verkocht bij de Green Mile op Eight Mile Road in Detroit en Compassionate Care by Design in Kalamazoo.

Het Department of Licensing and Regulatory Affairs (LARA) gaf twee veiligheids- en gezondheidsadviezen voor artikelen die zijn verkocht tussen 18 december en 3 januari op de Green Mile in Detroit en op 12 en 29 december op Compassionate Care by Design in Kalamazoo.

Daarnaast kondigden toezichthouders vrijdagavond aan dat marihuana die in Lansing was verkocht werd teruggeroepen vanwege chemische en bacteriële besmetting.

In Lansing werden vier producten die tussen 27 december en 30 december werden verkocht bij HG Lansing aan East Oakland Avenue, teruggeroepen. Op sommige producten werden onder meer E. coli en salmonella aangetroffen, op andere werden chemische residuen gevonden.

Foto: Facebook

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up