Bromfietser (29) overlijdt drie dagen na aanrijding

De 29-jarige bromfietser, Gautam Guptar, is op maandag 4 februari in het Mungra Medisch Centrum (MMC) in het district Nickerie overleden.

Gautam veroorzaakte op vrijdag 1 februari een aanrijding met een bus aan de Fredericiweg. Bij aankomst van de politie werd de bromfietser met zware letsels op het wegdek aangetroffen en was niet aanspreekbaar.

Volgens het onderzoek reed de bromfietser over de Fredericiweg. Ter hoogte van pand nummer 34 haalde hij een voorrijder in. Bij die inhaalmanoeuvre kwam hij terecht op de rijhelft van de tegenligger, in deze de personenbus.

In kritieke toestand werd Guptar afgevoerd naar het MMC alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Hij liet het leven op maandag 4 februari.

Het ontzielde lichaam van Guptar zal na obductie aan de nabestaanden worden afgestaan.

De bestuurder van de bus werd na verhoor heengezonden. De zaak is nog in onderzoek.

Delen:

Meer nieuws

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:
Scroll Up