Bromfietser (29) overlijdt drie dagen na aanrijding

De 29-jarige bromfietser, Gautam Guptar, is op maandag 4 februari in het Mungra Medisch Centrum (MMC) in het district Nickerie overleden.

Gautam veroorzaakte op vrijdag 1 februari een aanrijding met een bus aan de Fredericiweg. Bij aankomst van de politie werd de bromfietser met zware letsels op het wegdek aangetroffen en was niet aanspreekbaar.

Volgens het onderzoek reed de bromfietser over de Fredericiweg. Ter hoogte van pand nummer 34 haalde hij een voorrijder in. Bij die inhaalmanoeuvre kwam hij terecht op de rijhelft van de tegenligger, in deze de personenbus.

In kritieke toestand werd Guptar afgevoerd naar het MMC alwaar hij ter verpleging werd opgenomen. Hij liet het leven op maandag 4 februari.

Het ontzielde lichaam van Guptar zal na obductie aan de nabestaanden worden afgestaan.

De bestuurder van de bus werd na verhoor heengezonden. De zaak is nog in onderzoek.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up