Broer en zus verbannen naar toiletcabine vliegtuig vanwege hun levensgevaarlijke notenallergie

Twee Indiase passagiers werden tijdens een vlucht door het personeel van de Emirates, een luchtvaartmaatschappij uit Dubai, ‘verbannen’ naar het toilet, vanwege hun levensgevaarlijke notenallergie.

De 24-jarige Shannen Sahota en haar broer Sundeep Sahota (33) zeggen dat ze de vliegmaatschappij drie keer hebben geïnformeerd dat ze allergisch zijn voor noten: bij het boeken, tijdens het inchecken en toen ze aan boord gingen.

Toen ze het menu bekeken, ontdekte het tweetal dat het bestond uit biryani kip met cashewnoten. Kort voordat de voeding werd geserveerd, werden broer en zus gevraagd om zich te verplaatsen naar het toilet. Ze mochten hoofdkussens meenemen om hun leed enigszins te verzachten.

Broer en zus zeggen zich zeer beledigd te voelen, maar namen plaats achter in het vliegtuig en bedekten hun gezicht met dekens.

In een reactie zei de vliegmaatschappij dat die niet op de hoogte was van hun notenallergie en kan de maatschappij geen notenvrij vlucht garanderen.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up