Broer en zus verbannen naar toiletcabine vliegtuig vanwege hun levensgevaarlijke notenallergie

Twee Indiase passagiers werden tijdens een vlucht door het personeel van de Emirates, een luchtvaartmaatschappij uit Dubai, ‘verbannen’ naar het toilet, vanwege hun levensgevaarlijke notenallergie.

De 24-jarige Shannen Sahota en haar broer Sundeep Sahota (33) zeggen dat ze de vliegmaatschappij drie keer hebben geïnformeerd dat ze allergisch zijn voor noten: bij het boeken, tijdens het inchecken en toen ze aan boord gingen.

Toen ze het menu bekeken, ontdekte het tweetal dat het bestond uit biryani kip met cashewnoten. Kort voordat de voeding werd geserveerd, werden broer en zus gevraagd om zich te verplaatsen naar het toilet. Ze mochten hoofdkussens meenemen om hun leed enigszins te verzachten.

Broer en zus zeggen zich zeer beledigd te voelen, maar namen plaats achter in het vliegtuig en bedekten hun gezicht met dekens.

In een reactie zei de vliegmaatschappij dat die niet op de hoogte was van hun notenallergie en kan de maatschappij geen notenvrij vlucht garanderen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up