“Bravo meets the youth campaign”

Partijvoorzitter Ronny Brunswijk geeft zaterdag het startsein voor de campagne “Bravo meets the youth” te Ramgoelam, alwaar hij met verschillende groepen van personen zal praten.

Partjijleden zullen door verschillende straten lopen en bij de plaats van bestemming doorgaan met enkele toespraken. Het geheel zal worden afgesloten met verschillende optredens.

De route die er gelopen worden, is: start Carwash Nieuw Saronweg – Toekomstweg – Kastiestraat – Ramgoelamweg – Pikinstonstraat – Frigiterestraat – Mastklimmenstraat – Ramgoelamweg – aankomst Blessie Carwash.(GFC)

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up