Bouterse geeft startsein bestratingswerkzaamheden Krappahoeklaan

Een regeringsdelatie onder leiding van president Desire Bouterse gaf vandaag het startsein voor de herstart van de bestratingswerkzaamheden van de Krappahoeklaan in Nickerie.

Tijdens de ceremonie hebben verschillende sprekers het belang van de aanpak van dit wegdeel benadrukt. De werkzaamheden die al sinds 2014 zijn stopgezet, worden hervat.

Districtscommissaris van Nickerie Nisha Kurban-Baboe schuift het niet onder stoelen of banken dat zij heel blij is dat de weg wordt aangepakt. Zij haast zich om andere in slechte staat verkerende wegen onder de aandacht van de president en zijn gevolg te brengen. Uit eigen middelen probeert de burgermoeder op dit gebied iets te betekenen voor de samenleving. De aanpak van deze weg betekent heel veel voor de gemeenschap en zal de landbouw binnen dit gebied een boost geven.

Het DNA-lid William Waidoe dat ook het woord voerde, is blij met de huidige ontwikkeling. “Gebruik deze aanpak om de ontwikkeling in dit gebied op gang te brengen”, richtte hij zich tot de buurtbewoners. De focus moet volgens het assembleelid liggen op de potentie van ons land en niet op de problemen. Samenwerken is nodig om verandering te brengen.

Ook parlementarier Guilliano Snip is blij met de herstart. Hij brengt in herinnering dat er steeds hierom is gevraagd in het parlement.

Delen:

Meer nieuws

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up