Bond LVV bespreekt vraagstukken personeel met minster Parmessar

Minister Rabin Parmessar van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft de Algemene Bond van LVV Personeel (ABLP) onder leiding van Michael Miskin ontvangen voor een gesprek.

Tijdens dit bezoek donderdag zat ook het Overlegorgaan aan, dat de minister informeerde over de brandende vraagstukken het personeel aangaande.

De taak van het Overlegorgaan is om op reguliere basis de minister te adviseren overpersoneelsaangelegenheden. Eveneens adviseert zij het personeel van het ministerie.

Na de kennismakingsronde is gesproken over onder andere de knelpunten. Minister Parmessar heeft aan het orgaan gevraagd werkbare voorstellen met betrekking tot de personeelsaangelegenheden binnen korte termijn in te dienen, zodat die kunnen worden uitgevoerd.

De bondsvoorzitter bedankte de minister voor zijn openhartigheid en constructieve opstelling. De minister wees aan het eind van het gesprek de beleidsadviseur Jaswant Sathoe aan als gesprekspartner tussen de bond en het ministerie.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up