Bollywood-actrice noemt zwarte voetballer ‘gorilla’, ‘Neanderthaler’

Redactie GFC Nieuws — Bollywoodactrice Esha Gupta, in haar vrije tijd officieus ambassadrice van voetbalclub Arsenal, had geen idee dat het racistisch was om een zwarte voetballer uit te maken voor “gorilla”. In een bericht op Instagram had zij het zelfs over een “Neanderthaler”.

De Indiase plaatste een schermafbeelding van een WhatsApp-gesprek op Instagram. “Ik kan die [Alex] Iwobi met zijn gorillagezicht niet meer zien,” schreef de superster over de Nigeriaanse vleugelspeler.

“Het is alsof de evolutie bij hem is gestopt. Hij is niet veranderd van Neanderthaler in een mens,” merkte zij op, tot grote hilariteit van haar gesprekspartner.

De actrice bood zondag via Twitter min of meer excuses aan – “Jongens, sorry als jullie het racistisch vonden, zo was het niet bedoeld.”

Boze fans eisen dat de club de banden met haar verbreekt. Arsenal wijst er echter op dat het ambassadeurschap van Gupta geen officiële functie is.

Foto: Instagram 

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up