‘Blinde vagina’ bestaat echt – en die kan grote gevolgen hebben voor het seksleven van de vrouw

GFC NIEUWS- Als het gaat om de vrouwelijke geslachtsdelen, lijkt het erop dat er nog veel is dat we gewoon niet weten.

Recentelijk werd ontdekt dat een depressieve vagina echt bestaat en dat sommige vrouwen daaronder lijden.

Nee, het betekent niet dat je vagina problemen heeft met ‘zien’, maar in plaats daarvan is het vaginaal kanaal kort vanwege een weefsel dat de vagina blokkeert.

Het is een aandoening waarmee sommige vrouwen worden geboren wanneer het voortplantingssysteem niet voldoende is ontwikkeld in de baarmoeder.

De zeldzame aandoening, ook bekend als ‘doodlopende vagina’, kwam aan het licht na de publicatie van een deel van een onderzoek in de Britse media.

Het onderzoek ging over een 20-jarige getrouwde vrouw uit Pakistan die enorm veel pijn had wanneer haar man haar penetreerde.

Tijdens een bezoek aan een arts werd ontdekt dat haar vagina slechts 2 cm lang was en werd ze gediagnosticeerd met ‘blinde vagina’.

De vrouw moest worden geopereerd om de twee delen van haar vagina opnieuw te verbinden, door de ‘wand’ van weefsel te snijden.

Na vier maanden kon de vrouw normaal seks hebben.

Zeven maanden na de operatie ontdekte ze dat ze zwanger was en beviel weken daarna van en gezonde babyjongen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up