Bizarre actie in centrum Paramaribo: verlamde man steekt kruipend over op druk kruispunt

GFC NIEUWS- Zaterdagavond werden autobestuurders op de hoek van de Sophie Redmondstraat en Saramaccastraat, in de bocht nabij de VCB- bank,  Lutherse kerk en de centrale markt, geconfronteerd met een opmerkelijk bizarre actie. Door alert reageren van een autobestuurder werd een drama ternauwernood  voorkomen.

Een grotendeels verlamde man van vermoedelijk middelbare leeftijd begon rond 19.50 uur aan een zeer gevaarlijke oversteek. De man stak kruipend de straat over in een tempo zo langzaam als een schildpad.

De verlamde werd bijna aangereden door een net voorbijrijdende autochauffeur, die de gevaarlijke actie op het laatste nippertje doorhad. Een alerte autobestuurder die kwam vanuit de andere richting reageerde direct door zijn voertuig gedeeltelijk dwars op de drukke weg te parkeren. Hiermee werd voorkomen dat de kruipende verlamde werd aangereden.

“Ik zag ineens een man langzaam kruipen op deze erg drukke weg. Nota bene was het al donker, de man is donker en was ook nog eens donker gekleed waardoor hij niet erg opviel. Ik heb mijn voertuig direct gedeeltelijk dwars op de weg geparkeerd en andere  verkeersdeelnemers met signalen gewaarschuwd. Het heeft een haartje gescheeld”, zegt de autobestuurde aan GFC Nieuws.

“Gelukkig kwam er toevallig een motoragent van het Korps Politie Suriname aanrijden. Hij heeft direct alle verkeer stopgezet. De verlamde man wilde niet door de politieman opgetild worden, maar zelf in zijn langzaam tempo doorkruipen naar de overkant. Die gelegenheid werd hem in alle rust geboden door de motoragent”, aldus de autobestuurder tegenover GFC.

Meer bizar nieuws

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Japanse man (35) trouwt met hologram

De moeder van Akihiko Kondo weigerde naar zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden….

Non wordt pornoster

Acht jaar zat ze in het klooster, de 28-jarige Yudi Pineda. Toen besloot de Colombiaanse het over een heel andere boeg te gooien. Ze zei…

Man (69) wil officieel 20 jaar jonger worden

Emile Ratelband lijdt naar eigen zeggen onder zijn officiële leeftijd. Daarom vroeg de Nederlandse positiviteitsgoeroe vandaag officieel aan de rechter om hem twintig jaar jonger…

Scroll Up