‘Bigi Boi’ blij met bezoek aan president Bouterse

“Ik wilde dit al jaren. De president ontmoeten. Hem in zijn ogen aankijken en zijn hand schudden”, zo uit gevechtssporter Jairzinho ‘Bigi Boi’ Rozenstruik zijn blijdschap na zijn ontmoeting met het staatshoofd van Suriname.

De sporter is op woensdag 13 februari ontvangen door president Desiré Delano Bouterse, omdat hij de vlag van Suriname hoog heeft weten te houden.

De Surinaamse gevechtssporter heeft begin februari zijn UFC-gevecht in Brazilië gewonnen. Rozenstruik heeft als eerste Surinamer een UFC-titel in de wacht weten te slepen. Na het bezoek aan de president voelt hij zich extra aangemoedigd op zijn verdere plannen uit te voeren.

Bigi Boi is zich nu reeds aan het voorbereiden op zijn volgend gevecht. “Het is geen tijd voor feesten nu. Binnen de komende 5 jaar wil ik tenminste een wereldtitel op mijn schouder zien”.

Rozenstruik roept jongeren op om te blijven geloven in zichzelf. “Blijf sporten, ongeacht welke sport je doet. Blijf doorzetten”.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up