Beveiliging ontwapent parlementariër in Afghaanse parlement

Redactie GFC Nieuws — In het Afghaanse parlement ontstond oproer toen een nieuwe voorzitter benoemd moest worden. De volksvertegenwoordiging vergaderde voor het eerst sinds de verkiezingen van vorig jaar oktober. De gemoederen liepen zo hoog op, dat een parlementariër een groot mes trok. De beveiliging achtervolgde hem door de vergaderzaal om hem te ontwapenen.

 

Videobeelden van de vergadering tonen de chaos terwijl parlementariërs de keus voor de nieuwe voorzitter betwisten.

Leden omringden de zetel van de voorzitter om die te blokkeren, toen opeens een parlementariër met een groot mes begon te zwaaien.

Een aantal parlementsleden wilde opnieuw stemmen, omdat zij geknoei vermoedden bij de laatste verkiezing.

Foto: Wikipedia

Delen:

Meer nieuws

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:
Scroll Up