“BEP blijft groeien in Brokopondo”

De partij voor Broederschap en Eenheid in de Politiek (BEP) blijft groeien in Brokopondo, blijkt bij de installatie van een kern in Baku (Sarakreek).

BEP-voorzitter Ronny Asabina heeft bij de installatie van de kern de leden opgeroepen om de partij positief uit te dragen en hard te werken aan ledenwerving. De afgelopen periode zijn veel dorpelingen, die de partij op weg naar de verkiezing van 2015 de rug hadden gekeerd, zich weer aangemeld bij de BEP.

Hij zei dat de partij in het verleden fouten gemaakt heeft, waardoor ze in 2015 stemmen heeft verloren en zetels heeft ingeleverd. Vanwege de energie en veerkracht die de lokale structuren hebben gedemonstreerd, is Asabina ervan overtuigd dat de stemmen terug zijn en tenminste één zetel in 2020 wordt heroverd.

Hij drukte de kernleden op het hart trouw te blijven aan de partij en uiteindelijk samen met de BEP te werken aan de verdere ontwikkeling van het Sarakreek-gebied. De voorzitter heeft opnieuw veel tijd besteed aan het ontkrachten van leugens en valse aantijgingen van politieke tegenstanders.

Ondervoorzitter Edgar Dikan zei dat de partij in 2015 niet het verwachte resultaat heeft behaald. Veel BEP’ers van Baku waren misleid door anti-campagne, als zou stemmen op de BEP helpen om Chandrikapersad Santokhi tot president te maken. Nu de relatie met hun vertrouwde partij is hersteld, heeft de gemeenschap massaal steun toegezegd aan de BEP in aanloop naar de verkiezing van mei 2020.

Dikan waarschuwde dat de boosaardige leugen- en geruchtenmachine weer is gestart. Hij wees ook erop dat de BEP een partij is met een eenvoudige boodschap. Eenieder verdient dezelfde kansen overal in het land. BEP vindt dat alle mensen in Suriname dezelfde kansen moeten krijgen om zich te ontwikkelen en om in broederschap en eenheid samen te werken aan de opbouw van ons geliefd land.

De ondervoorzitter heeft de achterban erop voorbereid dat de kernleden en de partij veel aanvallen zullen krijgen. “De komende verkiezingen zijn belangrijk. Wij zullen als partij samen historie schrijven, Baku zal zijn kracht tonen.”

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up