Bende filmt vrouwen in hotels, verkoopt live beelden online

Redactie GFC Nieuws — Een aantal Zuid-Koreaanse mannen filmde stiekem zo’n 1600 vrouwelijke gasten in diverse hotels. De beelden streamden zij online naar betalende klanten.

De mannen hadden camera’s verstopt in meer dan 40 kamers in 30 verschillende hotels in 10 Zuid-Koreaanse steden. De piepkleine camera’s, zo groot als een schroef, waren weggewerkt in onder andere tv’s en stopcontacten. Bij de hotels wist men van niets, denkt de politie.

De groep had meer dan 4000 klanten die een maandelijks abonnement van bijna 45 dollar betaalden. De filmpjes werden live uitgezonden via een website.

Vorig jaar gingen in Seoul tienduizenden vrouwen de straat op om strengere straffen te eisen voor voyeurs. Dat was nadat spycams waren ontdekt in openbare toiletten, waarmee vrouwen werden gefilmd.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up