Bende filmt vrouwen in hotels, verkoopt live beelden online

Redactie GFC Nieuws — Een aantal Zuid-Koreaanse mannen filmde stiekem zo’n 1600 vrouwelijke gasten in diverse hotels. De beelden streamden zij online naar betalende klanten.

De mannen hadden camera’s verstopt in meer dan 40 kamers in 30 verschillende hotels in 10 Zuid-Koreaanse steden. De piepkleine camera’s, zo groot als een schroef, waren weggewerkt in onder andere tv’s en stopcontacten. Bij de hotels wist men van niets, denkt de politie.

De groep had meer dan 4000 klanten die een maandelijks abonnement van bijna 45 dollar betaalden. De filmpjes werden live uitgezonden via een website.

Vorig jaar gingen in Seoul tienduizenden vrouwen de straat op om strengere straffen te eisen voor voyeurs. Dat was nadat spycams waren ontdekt in openbare toiletten, waarmee vrouwen werden gefilmd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up