Benadeelde houdt verdachte tijdens auto-inbraak aan

De 35-jarige Andy Ch. werd maandag op heterdaad betrapt door, terwijl hij bezig was in te breken in zijn voertuig. Opmerkelijk is dat Andy in augustus had ingebroken in de woning van dezelfde man die hem betrapte tijdens de auto-inbraak.

De man had op vrijdag 17 augustus aangifte bij de politie van Livorno. Op 10 september zag hij Andy in het ressort Latour met een tas die op 17 augustus ook uit de woning was weg gestolen. Andy pleegde op dat moment een inbraak in een geparkeerd voertuig. De inbreker had één van de autoruiten reeds ingeslagen.

De Man hield Andy aan en schakelde de politie van Latour in. Andy werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

De politie van Latour en Livorno zijn belast met het onderzoek in beide zaken. Een deel van de gestolen goederen van de woninginbraak is terecht.

Meer nieuws

Wegstrekking Jenny-Henar wordt hersteld

Binnen het kader van de verbetering van de Oost-West ontsluitingswegen zoals opgenomen in het ontwikkelingsplan 2017-2021 heeft het ministerie van Openbare Werken Transport & Communicatie…

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up