Benadeelde houdt verdachte tijdens auto-inbraak aan

De 35-jarige Andy Ch. werd maandag op heterdaad betrapt door, terwijl hij bezig was in te breken in zijn voertuig. Opmerkelijk is dat Andy in augustus had ingebroken in de woning van dezelfde man die hem betrapte tijdens de auto-inbraak.

De man had op vrijdag 17 augustus aangifte bij de politie van Livorno. Op 10 september zag hij Andy in het ressort Latour met een tas die op 17 augustus ook uit de woning was weg gestolen. Andy pleegde op dat moment een inbraak in een geparkeerd voertuig. De inbreker had één van de autoruiten reeds ingeslagen.

De Man hield Andy aan en schakelde de politie van Latour in. Andy werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld.

De politie van Latour en Livorno zijn belast met het onderzoek in beide zaken. Een deel van de gestolen goederen van de woninginbraak is terecht.

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up