Belfort wil Suriname redden en gaat daarom voor het presidentschap

“Ik heb vanochtend een droom gehad dat ik moet gaan voor het presidentschap. En ik maak dat nu via de camera van ABC bekend aan de gemeenschap dat ik voor het presidentschap ga”, zegt Abop-topper en oud-minister van Justitie & Politie, Edward Belfort.

“Ik ga voor het presidentschap om Suriname te redden. Er is wel redding voor Suriname. Er is wel iemand die Suriname uit de blubber kan halen. Ik stel mezelf ter beschikking. Ik ga mijn droom nu in een plan gieten en dat presenteren aan de samenleving”, vervolgt Belfort.

Suriname is in een heel diep dal. Iemand is nodig die leiderschapskwaliteiten kan etaleren om Suriname te redden, meent hij. De neergang van Suriname zal volgens Belfort worden gestopt, al die gelden die geroofd zijn, zullen worden teruggehaald. Wetgeving zal komen om achter alle corruptiegevallen te gaan.

“Wanneer straks het vonnis is geveld in het 8-decemberstrafproces garandeer ik u dat wanneer ik daar zit als president van het land ik ervoor zal zorgen dat wet en recht worden nageleefd. Eenieder dient de rechterlijke macht te respecteren, ook Bouterse.”

Volgens Belfort zal de landbouwsector adequaat worden aangepakt, zodat de verdiencapaciteit van Suriname nationaal en internationaal toeneemt.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Chotkan wil integrale aanpak infrastructuur

De technische afdelingen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) starten binnenkort naast de reguliere werkzaamheden, met een integrale aanpak van infrastructuur…

Delen:

Bromfietser doodgereden

De 47-jarige bromfietser, Guillano Biswane, is na een aanrijding overleden. Delen:

Delen:

Minister Elias verwelkomt 50 Cubaanse artsen

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid en zijn collega van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, hebben samen met de ambassadeur van Cuba, Manuel Javier…

Delen:

Algemene richtlijnen voor halalvoedsel vastgesteld

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft als verantwoordelijke voor standaarden in Suriname met trots de Nationale Standaard “Algemene Richtlijnen voor Halalvoedsel” afgekondigd op 18 juni….

Delen:

CBB onderzoekt onbestelde oproepingskaarten

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) verricht landelijk veldonderzoek naar het juiste adres van burgers die hun oproepingskaarten niet in ontvangst hebben genomen, bij de…

Delen:

Man door het lint in vliegtuig

Turkish Airlines-passagiers op een vlucht naar Sudan beleefden angstige momenten toen een man vrijdag door het lint ging en crew en reizigers aanviel. Delen:

Delen:

Hirasinghstraat wordt verbreed en geasfalteerd

Het Aannemingsbedrijf Tjongalanga Suriname is in opdracht van het ministerie van Openbare Werken Transport en Communicatie (OW &C) bezig met de asfalteringswerkzaamheden aan de Hirasinghstraat….

Delen:

17 personen gehuldigd door CUS en OHM

Stichting Organisatie Hindoe Media heeft zondag tijdens een Vaderdagfeest in samenwerking met de Culturele Unie Suriname in verband met de herdenking van 146 jaar Hindoestaanse…

Delen:

Dronken bestuurder rijdt fietser dood

De 63-jarige fietser, Marlene Biharie, werd vanmorgen omstreeks 04.40 uur door een dronken autobestuurder doodgereden aan de Tourtonnelaan. Delen:

Delen:

Watersleuven Uitkijkpolder gerepareerd

Medewerkers van het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij hebben de afgelopen dagen diverse zandwegen te Uitkijkpolder in het district Saramacca…

Delen:

200 betaalbare woningen voor Coronie

Tijdens de massameeting van de Nationale Democratische Partij (NDP) in Coronie zondag gaf voorzitter Desi Bouterse een uiteenzetting over de woningbouwprojecten van de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up