Belfort wil Suriname redden en gaat daarom voor het presidentschap

“Ik heb vanochtend een droom gehad dat ik moet gaan voor het presidentschap. En ik maak dat nu via de camera van ABC bekend aan de gemeenschap dat ik voor het presidentschap ga”, zegt Abop-topper en oud-minister van Justitie & Politie, Edward Belfort.

“Ik ga voor het presidentschap om Suriname te redden. Er is wel redding voor Suriname. Er is wel iemand die Suriname uit de blubber kan halen. Ik stel mezelf ter beschikking. Ik ga mijn droom nu in een plan gieten en dat presenteren aan de samenleving”, vervolgt Belfort.

Suriname is in een heel diep dal. Iemand is nodig die leiderschapskwaliteiten kan etaleren om Suriname te redden, meent hij. De neergang van Suriname zal volgens Belfort worden gestopt, al die gelden die geroofd zijn, zullen worden teruggehaald. Wetgeving zal komen om achter alle corruptiegevallen te gaan.

“Wanneer straks het vonnis is geveld in het 8-decemberstrafproces garandeer ik u dat wanneer ik daar zit als president van het land ik ervoor zal zorgen dat wet en recht worden nageleefd. Eenieder dient de rechterlijke macht te respecteren, ook Bouterse.”

Volgens Belfort zal de landbouwsector adequaat worden aangepakt, zodat de verdiencapaciteit van Suriname nationaal en internationaal toeneemt.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

VS erkent illegale annexatie Golanhoogte

Redactie GFC Nieuws — Donald Trump erkent de permanente Israëlische annexatie van de betwiste Golanhoogte, meldt de Washington Post. Hij zei donderdag dat het gebied…

Delen:

Aanpak infrastructuur Regio-West Nickerie

De afdeling Regio-West van het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig de dichtbegroeide natte infrastructuur in het district…

Delen:

Wegafsluiting vanwege viering van Holi Pagwa

Vanwege de viering van Holi Pagwa op donderdag 21 maart op het Onafhankelijkheidsplein, zullen vanaf 14.00 tot en met 04.00 uur verkeersmaatregelen worden getroffen. Delen:

Delen:

NPS: het goede overwint altijd

De Nationale Partij Suriname (NPS) kan zich terugvinden in de vrede en eenheidsgedachte van Phagwa waarbij er geen onderscheid gemaakt wordt tussen personen wanneer zij…

Delen:

Handboek voor Early Childhood Development

Het ministerie van Volksgezondheid heeft in samenwerking met de United Nations International Children’s Emergency (Unicef) en de Caribbean Development Bank een 2-daagse workshop georganiseerd om…

Delen:

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:
Scroll Up