Bekende Surinamers vandaag weer bij Kerstpottenactie

Vandaag is het de laatste zaterdag dat bekende Surinamers in het kader van Leger des Heils Kerstpottenactie 2018, bij de Kerstpot in de Hermitage Mall zullen staan. Tussen 10 uur in de ochtend en 9 uur in de avond heeft de gemeenschap tijdens het shoppen in de Hermitage Mall de gelegenheid een praatje te maken met haar favoriete BS’er en ook nog eens uw bijdrage te leveren aan de kerstpottenactie van het Leger des Heils.

De bekende Surinamers die vandaag een bijdrage zullen leveren, zijn Conchita Bergraaf, Ethel Pengel, Hilli Arduin, Brian Kratja, meer bekend als Karinha Basi en Enver Panka.

De donaties worden besteed aan voedselpakketten voor minderbedeelden, seniorenburgers en gehandicapten. Dit jaar is het de 94ste maal dat in Suriname de Kerstpottenactie wordt gehouden.

De christelijke organisatie, Leger des Heils, werd in 1865 door de predikant William Booth, opgericht. Deze sociaalmaatschappelijke christelijke organisatie is wereldwijd bekend.

In Suriname heeft het Leger des Heils kinder- en bejaardentehuizen, een sociaal centrum voor de opvang van daklozen en kringloopwinkels. Sinds een aantal jaar biedt de organisatie in Suriname ook diverse taalcursussen aan ( Nederlands, Engels, Frans, Spaans) tegen een sociaal tarief.

Op 22 december zullen bij de hoofdkerk in Paramaribo de kerstpakketten worden uitgereikt. De registratie voor een kerstpakket in Paramaribo vindt op maandag 17 december plaats.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up