Bekende Surinamers vandaag weer bij Kerstpottenactie

Vandaag is het de laatste zaterdag dat bekende Surinamers in het kader van Leger des Heils Kerstpottenactie 2018, bij de Kerstpot in de Hermitage Mall zullen staan. Tussen 10 uur in de ochtend en 9 uur in de avond heeft de gemeenschap tijdens het shoppen in de Hermitage Mall de gelegenheid een praatje te maken met haar favoriete BS’er en ook nog eens uw bijdrage te leveren aan de kerstpottenactie van het Leger des Heils.

De bekende Surinamers die vandaag een bijdrage zullen leveren, zijn Conchita Bergraaf, Ethel Pengel, Hilli Arduin, Brian Kratja, meer bekend als Karinha Basi en Enver Panka.

De donaties worden besteed aan voedselpakketten voor minderbedeelden, seniorenburgers en gehandicapten. Dit jaar is het de 94ste maal dat in Suriname de Kerstpottenactie wordt gehouden.

De christelijke organisatie, Leger des Heils, werd in 1865 door de predikant William Booth, opgericht. Deze sociaalmaatschappelijke christelijke organisatie is wereldwijd bekend.

In Suriname heeft het Leger des Heils kinder- en bejaardentehuizen, een sociaal centrum voor de opvang van daklozen en kringloopwinkels. Sinds een aantal jaar biedt de organisatie in Suriname ook diverse taalcursussen aan ( Nederlands, Engels, Frans, Spaans) tegen een sociaal tarief.

Op 22 december zullen bij de hoofdkerk in Paramaribo de kerstpakketten worden uitgereikt. De registratie voor een kerstpakket in Paramaribo vindt op maandag 17 december plaats.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up