Been vrouw (27) geamputeerd nadat ze struikelde tijdens een nachtje stappen

GFC NIEUWS- Lizzie Hindle-Newman was aan het drinken met vrienden tijdens een avondje stappen afgelopen november toen ze struikelde en haar rechtervoet vast kwam te zitten in een roosterafdekking met als gevolg het uit zijn verband rukken van haar knie.

Door het ongeluk werd bloed naar een belangrijke slagader afgesneden. Ze moest met spoed worden afgevoerd naar het ziekenhuis.

De 27-jarige onderging een 16-uur-durende operatie om een ader van haar linkerdij te verplaatsen naar haar rechterbeen en lag zes dagen op de intensive care in Manchester Royal Infirmary.

Ondanks pogingen van artsen tijdens negen operaties en huidtransplantaties begon Lizzie’s voet eerder deze maand gangreen (een infectie waarbij gezond weefsel aangetast wordt) te ontwikkelen. De artsen waren genoodzaakt om haar rechterbeen tot boven haar knie te amputeren.

Lizzie moest haar werk als chef opgeven. Zij en partner Michelle, 36, hebben hun huis moeten verkopen en wonen nu in een flat boven een kroeg waar ze nu werken.

Lizzie, uit Wythenshawe, Manchester, zegt: “het is heel zwaar hoe mijn leven in een oogwenk veranderde.”

Lizzy zegt dat ze heel veel pijn had na de amputatie. “Ik voelde mij totaal verslagen in het ziekenhuis toen ik ontdekte dat mijn been kleiner en kleiner werd.”

“Ik hoop alleen maar dat ik eens weer naar het strand kan met mijn familie.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Man sterft tijdens taco-eetcompetitie

GFC NIEUWS- Een man uit Californië is om het leven gekomen toen hij meedeed aan een taco-eetwedstrijd in de stad Fresno. Zie ook een ander…

Delen:

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up