Basketballer Lamar Odom haalde Olympisch team dankzij ‘enorme zwarte kunstpenis’

Redactie GFC Nieuws — Sterbasketballer Lamar Odom wist zich in de Olympische selectie voor de Spelen van 2004 te werken door urine uit een neppenis te leveren voor de dopingcontrole. Hij wist dat hij niet door de drugstest zou komen, omdat hij destijds veelvuldig verboden middelen gebruikte.

In zijn biografie Darkness to Light vertelt hij hoe opgetogen hij was toen hij werd geselecteerd voor Team USA.

De domper kwam toen hij hoorde dat hij eerst door een drugstest moest komen vóór hij groen licht zou krijgen om af te reizen naar de Griekse hoofdstad Athene.

“Ik zou dat nooit halen. Ik had die zomer elke dag wiet gerookt,” herinnert hij zich.

Samen met zijn coach verzon hij een list. Zij bestelden “een enorme zwarte pik”, een kunstpenis die zijn coach vlak voor de test vulde met urine.

In bijzijn van een NBA-official, die op minder dan een meter achter Odom stond, kneep die de fallus leeg in een bekertje. “Hij stak een thermometer in de beker om de temperatuur te meten … en zei: ‘Welkom bij Team USA!”

Delen:

Meer nieuws

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:

LVV werkt aan kadervorming binnen veeteelt

Een groep studenten van de Stichting Polytechnic College Suriname (PTC) van de studierichting Animal Production and Health Assistance (APHA) heeft een bezoek gebracht aan Nickerie….

Delen:

Dief gepakt in stadscentrum

Op 20 en 27 mei zijn onder meer gascilinders en een lichtmotor gestolen uit handelszaken op de Centrale – en Vreedzaam Markt aan de Waterkant….

Delen:
Scroll Up