Bal vs keeper: 1 — 0

Redactie GFC Nieuws — Uniek is het niet, want het is al vaker voorgekomen, dus elke keeper die weleens wedstrijden heeft bekeken op YouTube zou het moeten weten. En toch heb je steeds weer zo’n doelverdediger die erin trapt.

De wedstrijd van Chivas U-17 tegen Lobos BUAP moest met een penalty shootout beslist worden.

Diego Campillo nam bij Chivas als eerste zijn verantwoordelijkheid. Hij schoot keihard, maar de bal kwam tegen de bovenlat terecht en stuiterde meters omhoog.

Campillo wendde zich teleurgesteld af en ook de doelman van Lobos dacht dat hij zich kon gaan klaarmaken voor de tweede penalty. De bal had echter zijn eigen plannen.

Want toen hij landde, veerde hij hard het net in. De Lobos-goalie was het er niet mee eens, maar de ref was onverbiddelijk: doelpunt.

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:
Scroll Up