Baby door vader uit raam gegooid van zesde verdieping

In het zuiden van China is een baby zaterdag uit een raam gegooid.

Het kind werd vanaf de zesde verdieping uit het raam van een flat gegooid door de vader. Het kindje overleefde het niet.

De vader, de 29-jarige Zhang, is door de politie gearresteerd. De politie kreeg de melding dat een kindje uit een raam van een flat was gegooid. Volgens de melding had de vader het kindje uit boosheid gehandeld.

Kort voor het drama had de grootmoeder van de baby de vader erop gewezen dat hij het kind niet goed verzorgde. De vader, die taxichauffeur is, had het financieel heel erg moeilijk en had ook huwelijksproblemen.

Op dat moment van de ruzie speelde hij met het kind in de woonkamer. De ruzie tussen hem en zijn moeder werd heftig en in een boze bui pakte hij de baby op en gooide het kind uit het raam. De grootmoeder rende gillend naar beneden in een poging haar kleinkind te redden.

Een video op Chinese sociale media waarop te zien is hoe zij gillend het levenloos lichaam omarmt, gaat viraal.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up