Automobilist rijdt na botsing weg en meldt zich na 5 uren aan bij de politie

De politie van het ressort Lelydorp heeft dinsdagavond de 20-jarige student, Fabrice E., in verzekering gesteld. Hij veroorzaakte op die bewuste dag omstreeks tien voor half drie in de middag een aanrijding aan de Paralelweg. Na de aanrijding reed hij weg. Een ooggetuige schakelde de politie in.

De getuige verklaarde aan de politie dat een automobilist met een vrij hoge snelheid reed. Op een bepaald moment verloor hij de controle over zijn voertuig en botste tegen een voertuig aan dat langs de weg geparkeerd stond.

Na de botsing stapte hij uit zijn voertuig om een foto te schieten van de andere auto. Hierna stapte hij weer in zijn voertuig en verliet de plek.

De getuige gaf voorts aan de autobestuurder een jongeman vanwege zijn kleiding een student was van een middelbare school. Ook het kentekennummer van de auto van de veroorzaker van de botsing werd doorgegeven aan de politie.

De benadeelde deed op diezelfde avond aangifte bij het politiebureau Lelydorp. Terwijl de politie bezig was met de benadeelde verscheen Fabrice op het politiebureau om zijn verhaal te doen.

Uit zijn verhaal bleek dat hij niet de eigenaar van de auto was. Het voertuig was ook niet gekeurd en verzekerd. Het rijbewijs van Babrice is eerder ook ingevorderd bij een eerdere verkeersovertreding.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up