Automobilist rijdt na botsing weg en meldt zich na 5 uren aan bij de politie

De politie van het ressort Lelydorp heeft dinsdagavond de 20-jarige student, Fabrice E., in verzekering gesteld. Hij veroorzaakte op die bewuste dag omstreeks tien voor half drie in de middag een aanrijding aan de Paralelweg. Na de aanrijding reed hij weg. Een ooggetuige schakelde de politie in.

De getuige verklaarde aan de politie dat een automobilist met een vrij hoge snelheid reed. Op een bepaald moment verloor hij de controle over zijn voertuig en botste tegen een voertuig aan dat langs de weg geparkeerd stond.

Na de botsing stapte hij uit zijn voertuig om een foto te schieten van de andere auto. Hierna stapte hij weer in zijn voertuig en verliet de plek.

De getuige gaf voorts aan de autobestuurder een jongeman vanwege zijn kleiding een student was van een middelbare school. Ook het kentekennummer van de auto van de veroorzaker van de botsing werd doorgegeven aan de politie.

De benadeelde deed op diezelfde avond aangifte bij het politiebureau Lelydorp. Terwijl de politie bezig was met de benadeelde verscheen Fabrice op het politiebureau om zijn verhaal te doen.

Uit zijn verhaal bleek dat hij niet de eigenaar van de auto was. Het voertuig was ook niet gekeurd en verzekerd. Het rijbewijs van Babrice is eerder ook ingevorderd bij een eerdere verkeersovertreding.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up