Arts insemineert stiekem eigen sperma bij patiëntes

Een fertiliteitsarts heeft stiekem zijn eigen sperma geïnsemineerd bij patiëntes. De Amerikaanse Kelli Rowlette en haar ouders hebben een klacht ingediend tegen de arts. Rowlette ontdekte dat haar biologische vader de fertiliteitsarts van haar moeder is.

Nadat Kelli Rowlette was geboren, bleef de arts jarenlang de vertrouwde arts van het gezin. Toen het gezin hem vertelden dat ze zouden verhuizen naar Washington barstte de arts in tranen uit. “Hij vertelde niet wat hij had gedaan, maar op dat moment wist hij dat hij zijn biologische dochter nooit meer zou zien”, schrijft The Washington Post.

De arts geeft toe dat hij zijn eigen sperma gebruikte in de vruchtbaarheidskliniek. Het is nog onduidelijk bij hoeveel patiëntes de arts zijn eigen sperma gebruikte.

Meer bizar nieuws

Moeder noemt baby Abcde

Mama Annalise D meldde op het forum Netmums dat het dochtertje van een vriendin een wel heel unieke naam heeft. Het meisje heet ‘Abcde’, een…

16-jarig meisje overleden door tampon

De 16-jarige Katia uit België is overleden aan een zeldzame infectie. Experts kwamen er maar niet uit, maar nu blijkt dat het gebruik van een…

Scroll Up