Aqua Dienstencentrum SWM opengesteld voor het publiek

Met het doorknippen van het lint door de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), Regilio Dodson samen met de directeur van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM), Marlon Oosterling, is het Aqua Dienstencentrum aan de Heliotrope Straat woensdag geopend. De Callcenter, Klantenservice, Debiteurenadministratie en andere afdelingen zijn gevestigd in dit dienstencentrum.

Volgens Oosterling kan de gemeenschap in dit kantoor voor dezelfde diensten terecht als aan de Henck Arronstraat. “Er is geen verschil met het kantoor van de Henck Arronstraat, de ruimte werd te klein voor het personeel. Het gebouw is door mijn voorganger overgekocht van Surpost en wij hebben het gerenoveerd”, liet Oosterling weten. Voor nu zit de SWM goed voor wat kantoorlocaties betreft.

Minister Dodson zei dat het heel SWM-team samen met de directie de boodschap van kwalitatief drinkwater brengen naar de gemeenschap en de dienstverlening uit te breiden goed begrepen heeft. Verder gaf de minister aan dat de taak die directeur Oosterling van de regering meegekregen heeft is het tij te doen keren voor de drinkwatervoorziening in Suriname en de gebieden die al jarenlang verstoken waren van kwalitatief drinkwater, om die van drinkwater te voorzien. “En daar is de SWM heel succesvol in geweest”, complimenteerde de bewindsman de directie en het personeel.

De minister drukte het SWM-personeel op het hart de voorlichting naar de klanten toe om zuinig en zorgvuldig om te gaan met drinkwater te blijven geven.

Momenteel is de SWM bezig met de implementatie van de digitale watermeters. Deze zijn bedoeld om de problemen rondom de meterstanden tot het verleden te doen behoren. De launch was op Lelydorp en nu is de SWM bezig de binnenstad te voorzien van deze meters.

Delen:

Meer nieuws

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:

Gezamenlijke verklaring regering en VMS

Op maandag 15 april heeft het vervolggesprek plaatsgevonden tussen het bestuur van de Vereniging van Medici in Suriname (VMS) en de regering. Delen:

Delen:
Scroll Up