Anuskha Mohan leidt JCI Female bestuur 2019

Anuskha Mohan is bij acclamatie gekozen tot Local President 2019 (LP 2019) van JCI Female op 11 Augustus 2018. JCI Female maakt deel uit van JCI Suriname die onderdeel is van JCI International.

JCI is een organisatie van jonge actieve leiders tussen de 18 en 40 jaar die ontwikkelingskansen creëren die andere jonge actieve burgers empowered om positieve verandering te brengen in de samenleving.

Samen met haar overige gekozen bestuursleden: Vicepresident Internal Affairs Xiomara Grootfaam, Vicepresident External Affairs Charmaine Panka en haar Penningmeester/Secretaris Gabriëlle Leeflang zal zij de organisatie leiden in 2019.

Mohan neemt over van de huidige Local President Caitlin Sakrani – Karijokromo die als Immediate Past President een adviserende rol zal hebben in het bestuur 2019.
De Legal Council voor het jaar is Urdize de Getrouwe.

Het thema voor JCI Female 2019 is: Empower the Women, Develop the Nation! Het bestuur heeft voor dit thema gekozen omdat zij ervan overtuigd zijn dat door het empoweren van vrouwen de gemeenschap economisch en sociaal voordeel hieruit zal halen. Vrouwen dragen kennis over aan de volgende generatie en zorgen o.a. voor gelijkheid, inkomen in het gezin en zijn cruciaal in de economische en sociale ontwikkeling van een land.

Mohan heeft aangegeven het wiel niet opnieuw te zullen uitvinden, maar gebruik te maken van de sterkten van de overige organisaties en die aan te passen voor JCI Female.

Vandaag zal dit gekozen bestuur geïnstalleerd worden.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up