Anuskha Mohan leidt JCI Female bestuur 2019

Anuskha Mohan is bij acclamatie gekozen tot Local President 2019 (LP 2019) van JCI Female op 11 Augustus 2018. JCI Female maakt deel uit van JCI Suriname die onderdeel is van JCI International.

JCI is een organisatie van jonge actieve leiders tussen de 18 en 40 jaar die ontwikkelingskansen creëren die andere jonge actieve burgers empowered om positieve verandering te brengen in de samenleving.

Samen met haar overige gekozen bestuursleden: Vicepresident Internal Affairs Xiomara Grootfaam, Vicepresident External Affairs Charmaine Panka en haar Penningmeester/Secretaris Gabriëlle Leeflang zal zij de organisatie leiden in 2019.

Mohan neemt over van de huidige Local President Caitlin Sakrani – Karijokromo die als Immediate Past President een adviserende rol zal hebben in het bestuur 2019.
De Legal Council voor het jaar is Urdize de Getrouwe.

Het thema voor JCI Female 2019 is: Empower the Women, Develop the Nation! Het bestuur heeft voor dit thema gekozen omdat zij ervan overtuigd zijn dat door het empoweren van vrouwen de gemeenschap economisch en sociaal voordeel hieruit zal halen. Vrouwen dragen kennis over aan de volgende generatie en zorgen o.a. voor gelijkheid, inkomen in het gezin en zijn cruciaal in de economische en sociale ontwikkeling van een land.

Mohan heeft aangegeven het wiel niet opnieuw te zullen uitvinden, maar gebruik te maken van de sterkten van de overige organisaties en die aan te passen voor JCI Female.

Vandaag zal dit gekozen bestuur geïnstalleerd worden.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up