Ambulance Sur-cad mag niet assisteren bij zware aanrijding, 1 dode

Een ambulance van de ambulancedienst Sur-cad mocht zaterdagochtend geen assistentie verlenen bij een zware aanrijding aan de Bonistraat.

Een bromfietser die van achteren was aangereden door een autobestuurder, is later aan zijn verwondingen bezweken.

Volgens omstanders werd de ambulance bij aankomst van de politie weggestuurd. Het personeel van Sur-cad werd door de familie van het slachtoffer ingeschakeld, omdat het bedrijf van Sur-cad ongeveer 400 meters verwijderd is van het incident.

Het ambulancepersoneel van de Spoedeisende Hulp van het AZP arriveerde ruim 50 minuten na het verkeersongeval.

“Dit is gewoon een grof schandaal! Ik kwalificeer dit als doodslag. Terwijl er medische hulp ter plaatse is, laat je een ernstig gewonde bijna een uur wachten op personeel van een andere ambulancedienst”.

“De eerste minuten na een aanrijding zijn soms cruciaal voor de overlevingskansen van een ernstig gewonde! Hoe achterlijker kan het? Wat gaat de regering hieraan doen? Ik adviseer de familie om de staat mede aansprakelijk te stellen voor de dood van het slachtoffer en een zeer hoge schadevergoeding te eisen. Het is ook de absurditeit ten top dat de ambulance van het ziekenhuis een ernstig gewonde bijna een uur laat wachten”, aldus een boze omstander.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:
Scroll Up