Amazon trapt op Indiase ziel met beledigend assortiment

Redactie GFC Nieuws — Amazon maakte geen vrienden in India met haar nieuwste sortering, maar daar lijkt het online warenhuis zich weinig van aan te trekken. Bezoekers ontdekten hoezen voor toiletbrillen, vloermatten en andere zaken met de beeltenis van hindoegoden op de website.

De e-commercegigant haalde een deel van het beledigende assortiment weg, maar er bleef genoeg over om gelovigen boos te houden.

In januari 2017 ontstak India reeds in razernij vanwege de Amazon-badslippers met de beeltenis van Mahatma Gandhi. De naïeve consument zou denken dat Amazon toen reeds haar lesje had geleerd.

 

Toch was er alweer een petitie nodig om het warenhuis te dwingen de gewraakte artikelen uit de online-etalage te halen.

Dat hielp maar een beetje: artikelen als de ‘Kerr Juliet Funny Hindu Culture Doormat’ bleven verkrijgbaar.

Indiase klanten vonden ook dat niet grappig, waarna Amazon eindelijk overstag ging.

Delen:

Meer nieuws

PL-chauffeur in hechtenis genomen

De politie van Latour heeft tijdens surveillance de 37-jarige lijnbuschauffeur N.J., die de route Paramaribo – Lelydorp onderhoudt, tot stoppen gesommeerd. Delen:

Delen:

Buza- minister Marokko in Suriname

Nasser Bourita, de minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking van Marokko heeft een officieel bezoek gebracht aan Suriname. Delen:

Delen:

Productie slordige tahoeproducent stopgezet

Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst hebben in samenwerking met het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) de productie-activiteiten van een tahoeproducent stopgezet. Delen:

Delen:

LVV pakt lozingen in Saramacca aan

Het onderdirectoraat Landbouw van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) is bezig om diverse lozingen in het district Saramacca aan te pakken. Delen:

Delen:

Concept uitleveringsverdrag Suriname en China

Een Surinaamse delegatie onder leiding van procureur-generaal (pg) Roy Baidjnath Panday en een delegatie vanuit China hebben gewerkt aan een concept uitleveringsverdrag voor beide landen….

Delen:

Ode aan Pim de la Parra

Pim de la Parra bracht met productiemaatschappij $corpio lef en bravoure in het Nederlandse filmbedrijf en werd miljonair met Blue Movie. Delen:

Delen:

Jeugdambassadeurs werken aan milieubewustwording

De United Nations Sustainable Development Goals (UN SDG) jeugdambassadeurs, Sivern Hammen en Charmaine Pansa, willen scholieren bewust maken van de gevolgen van milieuvervuiling. Delen:

Delen:

Nieuw-Aurora krijgt extra stembureau

Uit oriëntatie van de verkiezingswerkgroep Legger in het Boven-Suriname gebied, blijkt dat op Nieuw-Aurora er nog één stembureau moet komen. Delen:

Delen:
Scroll Up