Adhin bezoekt bedevaartsoord te Weg naar Zee

Vicepresident Ashwin Adhin heeft vanmorgen een bezoek gebracht aan het bedevaartsoord te Weg naar Zee die gisteravond werd getroffen door brand.

Omstreeks 22.30 uur werd de brand ontdekt. Een woning, gehoorzaal, twee personenauto’s en 1000 stoelen zijn helemaal afgebrand.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Ramon Bajnath, voorzitter van de stichting Bedevaartsoord, geeft verslagen aan dat dit een enorme klap is voor de stichting en allen die hierbij verbonden zijn.

Het bedevaartsoord was in eerste instantie opgericht voor de Hindoe-gemeenschap met het doel er een heilig bad te nemen, maar door de jaren heen is dit oord uitgegroeid tot een opvangcentrum.

Zo zijn er op dit bedevaartsoord, een opvangtehuis voor bejaarden met 16 inwoners en een appartementencomplex met 40 gezinnen, gevestigd.

Bij de brand raakte niemand gewond.

Delen:

Meer nieuws

Behandeling nieuwe minimumloonwet begonnen

De behandeling van de nieuwe wetgeving over het minimumloon, de Wet Minimumloon, is begonnen in De Nationale Assemblee (DNA) tijdens een openbare commissievergadering. Delen:

Delen:

Bezoeker wordt arrestant

De politie van Geyersvlijt heeft vorige week vrijdag de 32-jarige Gillian L. opgesloten overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Delen:

Delen:

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:
Scroll Up