Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Deze garantie gaf districtscommissaris (dc) Kenya Pansa maandag aan de gemeenschap en het traditioneel gezag van Langa-Uku.

De bewoners vroegen om opheldering over voorlopige stopzetting van de werkzaamheden van een ondernemer op de weg naar het dorp.

De ondernemer begon, zonder af te stemmen met de lokale overheid, werkzaamheden uit te voeren op de weg, terwijl de weg reeds is opgemeten en geprojecteerd voor een gedegen aanpak vanuit het ministerie van OWT&

C. De aanpak van de weg naar het dorp Langa-Uku in ressort Wanhati, is onderdeel van een project voor rehabilitatie van alle wegen in Marowijne.

Een vertegenwoordiger van de vrouwen organisatie Langa-Uku mocht een passage uit het project dossier lezen, waarin de rehabilitatie van de weg naar het dorp is opgenomen.

De bewoners zijn ingenomen met de toezegging van de districtscommissaris. Het dorp zal binnenkort rouwplechtigheden uitvoeren. Pansa heeft als blijk van medeleven enkele spullen overhandigd aan de gemeenschap namens het districtscommissariaat.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up