A-Team houdt derde verdachte in berovingszaak Saramaccastraat aan

Na de beroving op woensdag 13 maart van een man, die op het punt stond om de rij-en voertuigenbelasting te betalen, voor het bedrijf van de EBS aan de Saramaccastraat, kwamen vier verdachten in beeld.

Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe de vier verdachten het strafbaar feit plegen.

Op zondag 7 april heeft het A-Team de derde verdachte, de 17-jarige S.T., aangehouden en vervolgens overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten. Deze afdeling is belast met het onderzoek in deze strafzaak.

Twee verdachten zijn eerder al aangehouden door de politie en zijn hangende het onderzoek in verzekering gesteld. S.T. ontkent betrokken te zijn bij de beroving.

Hij is in verzekering gesteld. Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ingesloten in het jeugdcellenhuis verbonden aan het Opa Doeli Doorgangscentrum.

Er wordt gewerkt aan de aanhouding van de vierde verdachte.

Delen:

Meer nieuws

Behandeling nieuwe minimumloonwet begonnen

De behandeling van de nieuwe wetgeving over het minimumloon, de Wet Minimumloon, is begonnen in De Nationale Assemblee (DNA) tijdens een openbare commissievergadering. Delen:

Delen:

Bezoeker wordt arrestant

De politie van Geyersvlijt heeft vorige week vrijdag de 32-jarige Gillian L. opgesloten overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Delen:

Delen:

Investsur informeert directie en staf LVV

De directie en staf van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) zijn geïnformeerd geworden over het Instituut ter Bevordering van Investeringen in Suriname…

Delen:

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:
Scroll Up