Manniesingh motiveert jeugdigen in Nickerie in samenwerking met AllForOneSuriname

Nickerie motivatiesessie

Op uitnodiging van de organisatie AllForOneSuriname, onder voorzitterschap van Aryan Harnam, heeft Kapitein Shyam Manniesingh op vrijdag 25 oktober op persoonlijke titel twee scholen bezocht om studenten toe te spreken, de LB Sitalsingschool en Scholengemeenschap Nickerie.

Hij gaf de leerlingen een krachtige boodschap van hoop en ambitie, waarbij hij hen aanspoorde hun dromen na te streven en trots te zijn op hun land en zichzelf.

Voorzitter Aryan Harnam deelde waardevolle informatie met de studenten over pesten en manieren om op een positieve wijze hiermee om te gaan.

Ondertussen fungeerde ondervoorzitter Shannon Chotoe als Master of Ceremonies en zorgde voor een vlotte en betrokken begeleiding van het programma.

Manniesingh, bekend om zijn niet-aflatende passie voor educatie en jongerenontwikkeling, blijft zich persoonlijk inzetten om studenten te inspireren.

Ondanks zijn dagelijkse verantwoordelijkheden binnen zijn reguliere werk, wordt hij nog steeds door talloze leerkrachten en leerlingen benaderd met verzoeken om hen te motiveren.

Vastbesloten om dit belangrijke werk voort te zetten, heeft Manniesingh besloten verlof aan te vragen of na werktijd de leerlingen toe te spreken, zodat zijn professionele verplichtingen niet in het gedrang komen.

Met een diepe overtuiging dat hoop, zelfrespect en vaderlandsliefde de kostbaarste gaven zijn die hij aan toekomstige generaties kan overdragen, geeft hij onvermoeibaar zijn tijd en energie om studenten te inspireren.

Manniesingh zegt aan GFC Nieuws dat hij met hart en ziel wil bijdragen aan het opbouwen van een sterke en veerkrachtige jeugd in Suriname en hen wil helpen hun volledige potentieel te bereiken.