Sportveld Lassai in Commewijne wordt weer speelklaar gemaakt

Veld Commewijne

Dimitri Tamsiran, trekker van een sociaal project in Welbedacht, district Commewijne, werkt samen met de veteranengroep SCSV Inter Njakoe om het sportveld van Lassai op te knappen. Dit veld, het enige in de omgeving, was lange tijd onbruikbaar.

“Het heeft even geduurd om tot een oplossing te komen, maar we zijn blij dat we nu samen met de veteranengroep het veld kunnen aanpakken,” vertelt Tamsiran aan GFC Nieuws.

“Namens SCSV Inter Njakoe kan ik vandaag melden dat we de eerste stap hebben gezet om het veld weer bespeelbaar te maken. Het is nog niet perfect, maar het begin van een verandering is zichtbaar.”

Tamsiran wijst er ook op dat de speeltuin in de buurt niet langer geschikt is voor gebruik door de kinderen.

Hij benadrukt het belang van regelmatig onderhoud aan het sportveld, zodat de jeugd in hun vrije tijd een veilige plek heeft om te ontspannen. Financiële steun is echter essentieel om dit mogelijk te maken.

“Als initiatiefnemer zou ik graag de speeltuin willen herstellen, maar helaas kan ik dat niet alleen. Ik doe een beroep op de gemeenschap om deze lokale veranderingen te steunen ter bevordering van sportactiviteiten voor jong en oud.”

Zijn motto luidt: “Ik kan het niet alleen, maar samen kunnen we meer en maken we elkaar sterker.”