Huize Ashiana uit noodkreet: Edward B. Beharry biedt hulp met Champion Chowmein-dag

huize ashiana

Huize Ashiana, een tehuis voor senioren, heeft enkele weken geleden een dringende oproep gedaan voor donaties vanwege een ernstig tekort aan essentiële middelen, waaronder voeding voor de bewoners.

De situatie bleek nijpend toen het tehuis aangaf niet te beschikken over voldoende middelen om adequaat in de basisbehoeften van de bewoners te voorzien.

Na een bezoek aan het tehuis werd de ernst van de situatie duidelijk zichtbaar, wat leidde tot directe actie. In reactie op deze noodkreet organiseerde Edward B. Beharry een speciale Champion Chowmein-dag voor de bewoners van Huize Ashiana.

Naast een donatie, zorgde het EBBSU-team van het bedrijf voor een onvergetelijke dag door ter plaatse een heerlijke maaltijd van Champion Chowmein te bereiden voor de bewoners.

De gerechten waren bereid met de authentieke smaken van Champion Chowmein en de bijbehorende Champion Chowmein Seasoning.

Met dit gebaar hoopt Edward B. Beharry bij te dragen aan het welzijn van de bewoners van Huize Ashiana en de aandacht te vestigen op de voortdurende behoefte aan steun voor deze kwetsbare groep in de samenleving.